Doprava zdarma do Česka při nákupu nad 1350 Kč.

Kouzlo jarní svatby

Kouzlo jarní svatby

Jaro je nejkrásnější období v roce, na které se těší asi každý z nás, je ji cítit ve vzduchu a všude kolem nás.

Jaro je obdobím nového života, nových začátků. Probouzí se příroda as přibývajícími slunečními paprsky přibývá energie i lidem. Proto iv jarním období začíná sezóna svateb, neboť i manželství je začátek nového dobrodružství, nové etapy života.

Do plánování svatby se budoucí novomanželé pouštějí s velkou láskou, očekáváními, představami, sny, touhami. A platí to hlavně o budoucích nevěstech. Každá chce mít den „D“ dokonalý a perfektně zorganizovaný.

Spousta lidí si skvělou svatbu představuje v létě. V létě totiž nejsou žádná omezení při výběru svatebních šatů, nemusíte je schovávat pod kožešinovou pelerínou jako v zimě.

V jarním období síce není slunce až tak mnoho jako v létě, ale i toto období má velké kouzlo a dokáže na svatbě vykouzlit nezapomenutelnou atmosféru, které v žádném jiném období nezažijete.

Organizování svatby není jednoduchá záležitost, ať už si budete organizovat svatbu za pomoci agentury nebo svépomocí. Je třeba myslet na spoustu věcí a detailů, aby svatba vyšla podle vašich představ a vy spolu se svatebními hosty jste prožili nejkrásnější den vašeho společného života. Záleží opravdu na každém detailu.

Vybrat termín s dostatečným časovým předtihem je velmi důležité důležité, zejména při rezervování termínu v kostele, na úřadě, v restauraci nebo na místě, kde se tude konat svatební obřad nebo hostina.

Výhodou svatby na jaře je, že při rezervaci termínu nebývá problém s obsazeností termínů tak jako je tomu u letních svateb. Žádný přeplněný kalendář.

Pokud patříte k romantikům, tak jarní svatba je pro vás jako stvořená. Nikde není psáno, že se svatba musí lkonat jen v kostele nebo na úřadě a svatební hostina v restauraci při slepičí polévce a řízku se salátem.

Jaro nabízí mnohem větší možnosti a byla by velká škoda toho nevyužít. Představte si jarní svatbu v zahradě, která je plná rozkvetlých barevných květin.

Vůbec se nemusíte bát použít jarní květiny do svatební kytice. Kytice z jarních květin se doslova ptá k vašim bílým svatebním šatům.

Pokud máte rádi bílou, růžovou nebo fialovou barvu, použijte do kytice a při dekoraci šeřík. Je tvarovatelný a úžasně voňavý.

Šeříkové kytice na stolech vykouzlí atmosféru romantické svatby. Pokud k tomu přidáte šeříková srdíčka na židle nebo jimi ozdobíte úvodní linii do kostela, romantické duše si určitě přijdou na své.

Jarní vůně přírody je jako stvořená pro romantiku. Vyměňte prieror běžné restaurace nebo sálu za rozkvetlou louku, zahradu nebo třešňový sad.

Dokonalá výzdoba a doplňky v takovém případě budou přírodní materiály, dřevěné stoly, lavice nebo židle z časů našich babiček. Se správnou výzdobou a doplňky podtrhnete jednoduchost a výjimečnost věcí, které jsou spojeny s přírodou.

Hliněné květináče v přírodních barvách plné jarních květin, lucerny vytvoří úžasnou atmosféru pro váš velký a výjimečný den.

Na vaši svatbu si budete vy, ale i vaši hosté velmi dlouho vzpomínat.

Při jarní svatbě v přírodě určitě myslete také na plán "B".

Jarní počasí bývá četo nevyzpytatelné a nikdy nevíme, co si pro nás příroda připraví. Proto musíte být pro případ nečasu připraveni i vy - přístřešek/stany a ohřívače se postarají o praktickou část vaší svatby. V případě deště hosté ostatní suší a v teple, i přesto, že večer teplota venku nebude vysoká.

 

A na závěr ještě jeden skvělý tip na krásný detail, který vám zůstane jako památka na celý život. Dozdobte Váš svatební stůl se svatebním příborem se jménem nevěsty a ženicha a datem svatby. A mimochodem, je to i perfektní dárek pro novomanžele, pokud jste pozván na svatbu jako host. Co myslíte?